Azair
Bylo by možne přidat Kamkoliv i do políčka "odkud"? Občas by se mi to hodilo při nějakých eurotripech.![]()
no to by sa asi ten algoritmus asi aj zblaznil
ale vsak vzdy mozes zadat nazov regionu alebo celej krajiny - Balkans, United Kingdom, zaujimave je napr. Czech and wider airports a pod
zase nemoze to by az take lahke. Kde su tie casy ked som kombinoval eurotripy s 10 otvorenymi tabmi a zositom s perom ![]()
No nevím, ale sebelepší nástroj ti nenaplánuje eurotrip tak jako tužka a papír, já u toho zůstávám pořád ![]()
Zdá se, že má azair i nějaký problém s Norwegian - když si zadávám vyhledávání Oslo - Iceland na březen, hází mi to "No results were found", nicméně u Norwegianu letenky k dispozici jsou.
Achjo. s těma cenama od Pegase by už měli něco udělat. :-( Ale aspoň jsem dneska vstal rychle z postele. :-D
Nevíte, odkud to tahaj? :-D 7 kč je lákavý!
Taky jsem se ráno nachytal :) čekal jsem chybu u Pegase, ale on to azair. Zřejmě chyba v datech, kdy z 273 € udělali 0,273.
Problém je v ceně v TRY kdy na webu Pegasu je třeba 1,423 TRY, myšleno jako tisíc čtyřista dvacet tři a azair si to interpretuje jako desetinou čárku. Tak jsem se 3 dny zpět nechal nachytat :-D
Sorry jako dostaly se mi do databáze AZair letenky za jednu tureckou liru. Chybka v čárce mezi tisíci.
Nevíte někdo, jestli Azair umí nadefinovat přes které město/letiště chci letět do cílové destinace? Příklad chci letět do Fara, ale po cestě chci zůstat 1 den v Lisabonu, takže bych si navolil jako "přestupový bod" Lisabon.
Samozřejmě můžu hledat nejdřív letenky do Lisabonu a pak z Lisabonu do Fara nebo jakoukoliv jinou kombinaci, jen mě to napadlo, že takhle by to mohlo být jednodušší. Případně kombinace typu chci do Lisabonu a další den odtud kamkoliv.
@toncek
Vyborny napad , casto hledam z Irska letenky do CR a ceny me neuspokojuji , treba ted konkretne o prazdninach se do CR dostanu draz , nez nekam do Spanelska nebo Portugalska , samozrejme kdyz zadam na Azairu Cesko a sirsi okoli najde mi to priznivejsi cenu . ale uvital bych treba i jine misto , treba i s noclehem tam , kdy by me neslo uplne o cenu .ale se tam proste jen podivat na 1 noc
Podle meho, takove pridani vloby mista , tak jak pises , by nemuselo byt az tak slozite ,co na to zastupci Azairu ?
Re: Je to nějaké rozbité...
... njn, CSA zmenilo web se svymi akcnimi nabidkami schvalne tak "sikovne". Ale uz jsme to pred casem opravili.
Re: @toncek - ano, to je vyborny napad. Nad necim podobnym uz se nejakou dobu zamyslime. Tak az se z toho neco urodi, dame vam tu urcite vedet ;)
V posledni dobe se vyskytuji na azairu chyby ,zejmena u letu spolecnosti Norwegian a Binter Canaries
Pretrvava to uz dost dni , pricemz primo na strankach techto spolecnosti jsou aktualni ceny
Taky treba chyba v delce letu na Madeiru , navic tam nejde o primy let ale let s prestupem , pak samozrejme ta doba letu odpovida .
i u LGW je chyba v case UK a Kanarske ostrovy maji stejny cas takze spravne je doba letu 4.o5
z Azairu
TAM po 08.01.2018 19:15 Fuertevent FUE 23:20 Londýn LGW 5:05 h / bez přestupů
€29.01
TAM so 06.01.2018 21:30 Fuertevent FUE 12:20 Madeira FNC 15:50 h / bez přestupů
€50.00
primo ze stranek spolecnosti
19:15
23:20
Direct
161.66
196.66
344.66
Fuerteventura
London-Gatwick
Duration: 4h 5m
a ta Madeira ....
21:30 12:20
+1 day FUE-LPA
LPA-FNC
NT235 NT912 No seats available 230, 00€ 155, 00€ 120, 00€ 85, 00€
No myslel jsem , ze zastupci azair budou nejak reagovat, napsal jsem jim o chybach i primo , odezva zadna a spis se vse jeste zhorsilo , norwegian, binter canaries - nezdarilo se , opravujeme , pribyl easyJet vse v terminu 6.1.-8.1 s Kanarskych ostrovu kamkoliv same neplatne ceny , a oznameni ze nezdarilo se , opravujeme ...
EasyJet na Azairu už dlouho nemají správné ceny a nejspíš ani správné časy letů. U Norwegianu to z Prahy občas nabízí neexistující lety ve večerních hodinách, což zamrzí, protože jinak by to byl super itinerář.
EasyJet pripravuje lety z Vidne na Azairu ted v tuto chvil nemozne vyhledat lety EasyJetu asi ne vsechny ale co jsem hledal u vseho opravujeme , cim dal vic to vypada ze Azairu dochazi dech ,,,zatim porad i s chybama super vyhledavac ovsem tohle co se deje ted to nebyvalo
Azair zacina byt cim dal casteji nefunkcni a s neaktualnima cenama nekolik tydnu uz nema aktualizaci cen u norwegianu, easyJetu, Binter Canaries , dale se pak neotvira vybrany radek , zamrza kalendar , je to skoda byl to nejlepsi vyhledavac letenek po Evrope... bohuzel v soucasne dobe je nespolehlivy
Dá se použít AZair po lety s JV Asii? Nebo je to omezeno jen na Evropu?
Pořád mi to píše, že se nepodařilo najít žádné spojení a to ani když dám třeba Bangkok všechna letiště.